Vybraný příspěvek

HUMBOOK FEST 2019!

30. 11. 2015

Přečteno! Labyrint: Vražedná léčba

Výsledek obrázku pro vražedná léčbaTak! Třetí kniha série Labyrint si žádá třetí recenzi. Závěrečný díl pod jménem Vražedná léčba zakončuje příběh spletité cesty mladého Thomase. Jak? To se dozvíte v samotné knize. Co na to ale říkám já se dozvíte, když otevřete tenhle článek. Pokud vás to tedy zajímá, pak čtěte dál!

Přečteno! Labyrint: Spáleniště

Výsledek obrázku pro spáleniště zkouškaJames Dashner přichází s druhým dílem v sérii Labyrint, tentokrát s názvem Spáleniště: Zkouška. Pokud jste nečetli první díl, nedoporučuji číst tuto recenzi, protože je možné, že zde na vás čekají SPOILERY! Vy ostatní ale neváhejte a čtěte dál!

28. 11. 2015

Přečteno! Hledání Aljašky

Hledání Aljašky
Dnes vám přináším recenzi na Greenovku, jménem Hledání Aljašky. Green sice nepíše fantasy, což je můj nejoblíbenější žánr, i tak jsem se ale po knize Hvězdy nám nepřály rozhodla, že si od něj zase něco přečtu. Stálo to za to? Čtěte dál a dozvíte se!

24. 11. 2015

Přečteno! Labyrint: Útěk

Výsledek obrázku pro labyrint útěk knihaPřišel za mnou kamarád, že tuhle knížku si musím přečíst a že mi ji na týden půjčí. Nechtělo se mi věřit, že to za tak krátkou dobu stihnu, protože já tak rychle nečtu. Rychlost je někdy docela zásadní, o tom by mohl vyprávět i Thomas z téhle knihy. Jestli vás zajímá můj názor na knihu Labyrint: Únik, čtěte dál!